Wie is idatzi?

Soms lijkt het alsof de kleinste organisaties multinationals zijn. Dat is bij idatzi absoluut niet het geval. Ik houd het graag klein, dus ben ik in mijn eentje. En ja, natuurlijk beschik ik over een flink netwerk, dat – als het nodig is – mij kan helpen en ondersteunen. Geen zorgen dus.

Wie ben ik?
Mijn naam is Robin de Jong. Inderdaad, aangenaam! Opgeleid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als historicus en communicatieprofessional. Veel ervaring opgedaan als journalist bij een regionaal dagblad. Daarna aan de slag gegaan als tekstschrijver en adviseur bij een communicatieadviesbureau (met heel leuke nationale en internationale opdrachtgevers!). En weer later mezelf mogen bewijzen als communicatieadviseur bij de lokale overheid. De laatste tijd combineer ik het werken voor de lokale overheid met een eigen bedrijf. Een perfecte match als ik het zeggen mag.

Beeld erbij?
Woorden zeggen veel. Beelden zeggen meer. Daarom ook maar even een portretje geplaatst. Wil je nog meer weten over mij? Dan kun je het beste even contact met me opnemen.

Robin de Jong - idatzi.

Batman? Robin!
Wat doet die Batman in de illustratie op deze pagina, denkt u wellicht. Welnu, daar kan ik kort over zijn: ooit ben ik vernoemd naar een personage uit deze beroemde actieheldenserie. En daar ben ik erg trots op. Oké, het was weliswaar niet de hoofdpersoon van die serie. Maar dat doet er niet toe. Bovendien, waarom zou je roepen om Batman als Robin in de buurt is?