Waarom doe je wat je doet? Wat beweegt jou eigenlijk? Die vragen werden pas geleden gesteld. Mijn antwoord was kort en duidelijk: rennen, dat beweegt idatzi. Gewoon lopen mag ook. Of rennen, hinkelen, rijden, fietsen, skaten of schaatsen.

Inspiratiebronnen zijn overal
Tja, ik doe wat ik doe, omdat ik het gewoon leuk vind. In mijn doen en laten ben ik behoorlijk beweeglijk. Stil zitten is er niet bij. Omdat ik de kost verdien met mijn creativiteit, zoek ik continu naar bronnen van inspiratie. En die inspiratiebronnen zijn overal:

  • een prachtige foto
  • een goed gesprek
  • een mooi boek
  • een lekker stuk muziek
  • een bijzonder tekstfragment op Twitter
  • een interessante documentaire
  • de prille groenheid van de natuur in het voorjaar
  • een ongebaand pad
  • een gezellige maaltijd
  • een reis naar een voor mij onbekend gebied

Indrukken worden gedachten
Je kunt het zo gek niet bedenken of er blijft wel iets hangen van de indrukken die ik dagelijks opdoe. Die indrukken hebben aanvankelijk niets met elkaar te maken. Maar dat is slechts schijn. De indrukken worden namelijk gedachten en hersenspinsels. En die kan ik altijd gebruiken om met originele oplossingen te komen, voor mezelf en voor mijn opdrachtgevers.

Wat beweegt jou?
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *